Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Niall Horan szülei Demi Lovatón veszekednek oO"

  A One Direction ír szépfiújának anyukája szívesen látná fia oldalán az egykori Disney-csillagot, azonban édesapja szerint csak kihasználná az érzékeny lelkű fiút.

Niall Horan szülei Demi Lovatón veszekednek

Az Ír szépfiú egyszer már belekeveredett egy családi veszekedésbe, mivel édesapja, Bobby olyan kijelentéseket tett fiáról, amit az énekes nehezen tűrt el. Niall Horan apja kijelentette, hogy tudni véli, fia már rég elvesztette szüzességét. Hogy erre az énekespacsirta mit reagált, nem derült ki, csak annyi, hogy nagy nézeteltérés keveredett köztük. Édesanyja már visszafogottabb, ha kisfia szerelmi ügyeiről van szó, Demi Lovatot is dícsérő szavakkal illette.


„Szerintem Niallra nagyon jó hatással van Demi. Mindig figyelem őt és, hogy miket csinál. Mostanában nem tűnik rossz kedvűnek, hogy van valaki, akivel nyugodtan tud beszélgetni. Demi nagyon kedves lány, és látszik rajta, hogy sokkal nehezebben nyílik meg mint a fiam. Én teljes szívemből örülnék, ha a jelenlegi helyzetükből egy igazi, és jól működő kapcsolat forrana ki” – nyilatkozta Maura.


A fiú apja viszont ismét nem hagyta annyiban, hogy volt felesége ilyen pozitívan álljon a dolgokhoz. ”Niall nagyon érzékeny fiú. Demi – ahogy már egyik interjújában is elmondta – szingli, és az is akar maradni egy ideig. Nekem ez a kijelentése elég rossz fényt vetett rá, mivel így úgy nézem, hogy ő csak kihasználja vagy kihasználta őt. Remélem, hogy nem így van” – nyilatkozta Bobby.


Úgy tűnik, a még mindig kemény éjszakai életet élő Demi Lovatonak nem lenne könnyű dolga a Horan családban, ha esetleg komolyabbra fordulnának a dolgok.

 

Ti mit gondoltok? Szép pár lennének?