Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történetük :DD

Az 1D története ;D

 A One Direction egy brit/ír együttes, tagjai: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson. A The X Factor hetedik szériájában harmadik helyezést értek el, majd a Syco Music kiadóval kötötöttek lemezszerződést. Első kislemezük, a What Makes You Beautiful 2011. szeptember 11-én jelent meg. Ezt a Gotta Be You követte november 13-án, majd debütáló lemezük, az Up All Night jelenik meg 21-én. Többek között Kelly Clarkson és Ed Sheeran írt rá dalokat.

 

2010: The X Factor

2010-ben Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson külön indultak a The X Factor hetedik szériájában, de nem jutottak be a "Fiúk" kategóriába. Simon Cowell javaslatára egy együttest alkottak belőlük, így folytathatták a versenyt. Az F.Y.D., Diva Fever és Belle Amie kiesése után mindössze a One Direction maradt Simon Cowell csapataként. Ők végül a harmadik helyezést érték el. Másodikként Rebecca Ferguson végzett, majd Matt Cardle került ki a tehetségkutatóból nyertesként.

2011: Up All Night

A The X Factort követően a csapat lemezszerződési lehetőséget kapott a Syco Music kiadótól. A One Direction kilenc versenytársuk mellett az X Factor Live Tour állomásait járta 2011-ben februártól áprilisig. A koncertkörút brit és ír állomásokat foglalt magában. Az együttes 2011. április 4-én a The Alan Titchmarsh Show című rendezvényen lépett fel, ahol első kislemezük címét is bejelentették, mely a What Makes You Beautiful címet kapta, és júniusra tervezték kiadását, amely augusztusra halasztottak, viszont ténylegesen szeptember 11-én jelent meg. Debütáló albumuk Savan Kotecha közreműködésével készült,[8] az Up All Night címet kapta, és november 21-én jelent meg.Második kislemeze, a Gotta Be You november 13-án jelent meg. Többek között Kelly Clarkson és Ed Sheeran írt a lemezre dalokat. Az együttes 2011 végén, illetve 2012. januárjában önálló koncertkörútba kezd, melynek állomásai az Egyesült Királyságon belül lesznek majd.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

One.Direction

Tigii,2013.02.10 15:25

Már nagyon sokszor olvastam ezt a szöveget de nembírom megunni......ha meglátom valahol mindíg elkezdem olvasni :D

london

harryfancsaj,2012.08.15 14:58

szia nagyon tettszik ez az oldal minden nagyon részletesen le van irva és nagyon cool a legjobb oldal amit eddig olvastam tettszik én a legjobban Harry-t szeretem bárcsak egyszer találkozhaatnéék veele nagyon szeretem és szivesen lennék a barátnőjee <3 <3 <3 a többi tagot is nagyon kedvelem szeretem őketttttttttt
<3 <3 <3<3<3
SZIASZTOK NAGYON COOL AZ OLDAL SZERETEM harryt <3

Re: london

Főszerkesztő :),2013.01.27 17:54

Na látod, ennek örülök *-* :D Én is Harry fan vagyok :DD Köszönök minden szép szót :P